Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

REALISERING AANDACHTSPUNTEN WIJKSCHOUW DE DONKEN

img

Realisering aandachtspunten Wijkschouw De Donken

Eind vorig jaar werd op initiatief van Wijkraad de Bunders in Deelwijk De Donken een Wijkschouw (“Kijk in mijn wijk”) gehouden. Met een afvaardiging van de Gemeente, wijkraadleden en bewoners werden diverse zaken in de wijk bekeken. Inmiddels hebben een aantal zaken een vervolg gekregen.

Op de foto’s is goed zichtbaar dat op de Krommedonk de wortels het wegdek omhoog duwden en praktisch door het asfalt heen kwamen. Inmiddels is het wegdek gerepareerd.

Verder deed de Wijkraad het verzoek extra op- en afritjes te maken aan de Meeuwendonk, daar rolstoelgebruikers deze missen. Op enkele plekken zijn extra op/afritjes gemaakt.

Notabene:
Meldingen in de openbare ruimte hoeven niet te wachten op een wijkschouw. Een probleem kan direct worden gemeld aan de gemeente. Dit kan via de telefoon: 14 0413, het invullen van een melding op de website van de gemeente of de Mijngemeente-app.