Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Enquête, ‘De Bunders, een gezonde wijk’

Vóór de zomervakantie 2021 is een enquête onder inwoners van De Bunders verspreid. De verwerking kost tijd. Toch konden we al iets aan u terugkoppelen. Fietsen, hardlopen en vooral wandelen zijn erg populaire activiteiten. Er is behoefte aan meer mogelijkheden om te sporten en te bewegen in de Bunders, met name omdat het dicht bij huis is en mensen genieten van het buiten zijn. We hadden ook vragen over de speelplekken in de Bunders. De meningen zijn, om zeer diverse redenen, nogal verdeeld: speelplekken zoveel mogelijk handhaven en dicht bij huis kunnen spelen tot samenvoegen en verschillende leeftijden meer met elkaar in contact laten komen. Er werden ideeën geopperd voor faciliteiten voor ouderen en er werd aangegeven dat bij veranderingen gewaakt moet worden voor onbedoeld creëren van hangplekken voor oudere jeugd.
Samen met de gemeente worden alle resultaten gebundeld en geanalyseerd. Voorjaar 2022 zal een conclusie geformuleerd worden.