Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Vervolg Bunders, een gezonde wijk

Naar aanleiding van de resultaten van de enquête ‘Bunders, een gezonde wijk’ is inmiddels een aantal adviezen opgesteld. Een kleine greep daaruit: creëren van nieuwe wandel- en fietsroutes; het creëren van een combinatie van een beweegtuin, outdoor fitnessplek en trimparcourstoestellen voor verschillende leeftijden. Verder kwam er vragen om vaker hondenpoep en afval verwijderen in het Bunderspark, de mogelijkheid te onderzoeken het Bunderspark beter te verlichten en inwoners meer en beter informeren over sport- en beweegmogelijkheden en gezonde leefstijl.
Niet of weinig gebruikte speelplekken zullen worden samengevoegd tot grotere speelplekken op centrale plekken.
De eerste gesprekken met de gemeente over deze adviezen zijn gevoerd en een plan van aanpak is in de maak. Als u behoefte hebt om mee te denken, schroom niet om ons te benaderen. Wellicht vindt u het leuk om een wandelroute uit te stippelen of ziet u mogelijkheden om een beweegactiviteit te leiden, meld het ons!