Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Verkeersschouw Langedonk

De Langedonk is heringericht. Nu de veranderde situatie een beetje was gewend, was het op 12 mei tijd voor een verkeersschouw.

Bij de verkeersschouw waren twee bewoners van Torendael, twee leden van de wijkraad De Bunders en drie vertegenwoordigers van de gemeente aanwezig. Bij Torendael komen hoogstwaarschijnlijk nog 2 laad- en losparkeerplaatsen; daar zullen ze dan meteen iets doen aan de wateroverlast na regenval. Verder wordt er nog gekeken naar opstelplaatsen voor kliko’s; deze opstelplaatsen kunnen dan ook dienen als oversteek vanaf parkeerplaatsen achter woningen naar het fietspad. Hier en daar wordt extra gras ingezaaid. En de fietsoversteek vanaf het kinderdagverblijf over de Busselbundersweg naar de Langedonk wordt aangepast.