Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Wijkraad De Bunders aanwezig op vrijwilligersmarkt

In deze tijd waarin het lastiger blijkt om nieuwe vrijwilligers organiseren de Vrijwilligerspunten van ONS Welzijn en Welzijn De Meierij een vrijwilligersmarkt. Ook wijkraad De Bunders is dringend op zoek naar mensen die ons team komen versterken. Wij zullen daarom op deze vrijwilligersmarkt aanwezig zijn, donderdag 24 november (11.00 – 13.00 uur) in Wijkgebouw de Spil in Veghel.

Ben je benieuwd wat een Wijkraad zoal doet en hoe jij daar in kan passen, kom dan naar de Spil voor een gesprek!

Er zullen ook andere vrijwilligersorganisaties aanwezig zijn. Iedereen met belangstelling voor vrijwilligerswerk wordt uitgenodigd de vrijwilligersmarkt te bezoeken. Mensen die zich graag willen oriënteren op welke mogelijkheden er zijn, studenten die op zoek zijn naar ervaringsplaatsen van enkele uurtjes per week, mensen die gewoon graag iets voor anderen willen betekenen maar niet weten waar ze terecht kunnen, of mensen zonder werk die door middel van vrijwilligerswerk (werk)ervaring willen opdoen en zo een eerste stap zetten.

Wat: Vrijwilligersmarkt
Waar: De Spil
Wanneer: Donderdag 24 november
Hoe laat: 11 – 13 uur