Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Zet vast in je agenda! 6 april: Open avond Wijkraad De Bunders

Wat is het verschil tussen de Wijkraad en de Wijkvereniging? Wat doet Wijkraad de Bunders zoal? Hoe dragen we bij aan het project ‘Bunders, een gezonde groene wijk’? Wat is onze input bij de jongerenoverlast in winkelcentrum De Bunders? Welke resultaten geven de ‘Kijk in mijn Wijk’en?
Leden van Wijkraad De Bunders geven antwoord op deze vragen tijdens een inloopavond in De Spil op donderdag 6 april aanstaande. Het wordt een interessante avond. De wijkraad geeft een presentatie om inzicht te geven in de activiteiten die de Wijkraad heeft ontplooid. Ook een financiële verantwoording ontbreek niet.
Daarnaast geven onze wijkagent en een medewerker van Ons Welzijn inkijk in hun werkzaamheden. Natuurlijk is er ruimte om vragen te stellen.

Dit is dè gelegenheid om te horen en te zien wat er in Wijk De Bunders zoal leeft!!

Wat: Openbare inloopavond Wijkraad de Bunders
Wanneer: 6 april
Locatie: De Spil
Aanvang: 19.30 uur