Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Ga mee op wijksafari!

Komende zondag, 26 maart, organiseren we een wijksafari door de Bunders! Voor jong én oud, iedereen mag mee! Ga mee om je ervaringen te delen en te ontdekken waar de kansen liggen voor groene speel-, sport- en ontmoetingsplekken! We starten om 14 uur bij Natuurtuin ’t Bundertje.
Dit is je kans om je mening te geven, hoe zie jij een groene wijk voor je, waar je actief bezig kan zijn?
Wat vind je belangrijk, wat mis je en waar moeten we rekening mee houden? Heb je ideeën of weet je goed wat jouw buurt nodig heeft?
Let op: dit is niet alleen voor de jeugd, ook ouderen kunnen hun mening geven over een gezellige ontmoetingsplek, of bijvoorbeeld beweegtoestellen in het Bunderspark.

Gemeente Meierijstad wil, in samenwerking met Wijkraad de Bunders en Jantje Beton, van de Bunders een groenere speel- en ontmoetingsplek maken. Daar kun je straks bewegen, uitdagend spelen én elkaar ontmoeten.

WAT: Wijksafari met leuke activiteit na afloop
Start vanuit Natuurtuin ’t Bundertje
WANNEER: Zondag 26 maart
TIJD: Aanvang 14.00 – einde 16:00 uur

Ter info: Er zijn al dertien Gezonde Buurten in Nederland. Dat zijn plekken waarin de bewoners hun ideeën altijd terugzien. We willen namelijk graag dat de groene speel- en ontmoetingsplek straks intensief wordt gebruikt. Dat kan alleen als we goed luisteren naar jullie wensen en dit samen met jullie doen.