Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Wijkraad maakt kennis met Bullshift

Tijdens de laatstgehouden wijkraadvergadering mochten we een vertegenwoordiging van Bullshift begroeten. Ton, Marieke en Mark van Bullshift stellen zich voor. Ton is personal trainer en is de oprichter van Bullshift. Het doel is mensen met een verslaving in de breedste zin van het woord in beweging te krijgen. De focus ligt op het gedrag achter het gebruik, niet het gebruik zelf. Bullshift is gevestigd in de Pius X kerk in Uden en komt naar Veghel, binnenkort opent hun locatie op de Rembrandtlaan 33. Bij Bullshift werken officieel vier mensen, het wordt voornamelijk door ervaringsdeskundigen en herstellenden gerund. Marieke komt uit de reguliere verslavingszorg, maar gelooft meer in de aanpak van Bullshift.

Wat kunnen wij voor elkaar betekenen?
De wijkraad kan een ambassadeurstaak hebben door ruchtbaarheid te geven aan hun bestaan, zodat Bullshift breder bekend wordt. De skatebaan wordt door mensen gezien als dealersplek. Er wordt gedeald en gebruikt. Bullshift gaat hier niet naar toe. Dat doet jongerenwerk. Bullshift gaat in principe nergens naar toe. Je kunt wel mensen aanraden naar hun toe te gaan!