Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Felle strijd bij ‘Beat de Bunders!’

Lekker gamen! En nee, niet op de bank achter je tablet, maar lekker buiten in het park met andere jongeren. Onder de noemer ‘Beat De Bunders’ organiseerde Wijkraad De Bunders in samenwerking met vertegenwoordigers van Jongerenwerk van De Kluis een Lasergame challenge voor jongeren tussen 12 en 18 jaar.
Woensdag 9 augustus kwam iedereen in het Bunderspark bij elkaar. Er kwam een gezellige groep jongeren opdagen en er werd fanatiek gestreden om de hoogste eer. Voor een frisdrankje en kleine snack werd gezorgd.
De wijkraad en het jongerenwerk gaan vaker samenwerken om zulke activiteiten voor jongeren in De Bunders te realiseren. Heb jij nou een fantastisch idee voor in de toekomst? Mail ons dan op info@wijkraaddebunders.nl