Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Kijk in mijn wijk

Deelwijk De Weiden en de Donken

Op dinsdag 14 november aanstaande organiseert Wijkraad De Bunders de jaarlijkse Kijk in de Wijk in deelwijk De Weiden en De Donken. Samen met de bewoners maakt de buurtadviseur van gemeente Meierijstad een wandeling door de buurt.

Samen de wijk in, dat is de sleutel tot succes! Tijdens deze rondgang wordt gekeken naar verbeterpunten in de openbare ruimte, bijvoorbeeld het onderhoud van het straatwerk, hoeveelheid zwerfafval, overhangend groen, verkeersproblemen. Er worden meerdere instanties uitgenodigd: de verantwoordelijken van de gemeente voor verkeer en groen, een boa, onze wijkagent en een vertegenwoordiger van Ons welzijn, Area en Stichting toegankelijk Meierijstand. Eén van de deskundigen kan ter plaatse aandachtspunten toelichten en vragen beantwoorden.

Bewoners worden van harte uitgenodigd mee te lopen!

Ben je niet in de gelegenheid mee te gaan: inbreng via de mail is welkom. Heb je ideeën, locaties of onderwerpen die aandacht behoeven? Meld het ons via de mail secretaris@wijkraaddebunders.nl

MijnGemeente app
Zijn er in jouw omgeving zaken die dringend aandacht behoeven? Wacht niet op een ‘Kijk in mijn wijk’. Een melding in jouw woon- en leefomgeving kun je gemakkelijk doorgeven via je smartphone. Maak hiervoor gebruik van de gratis MijnGemeente app. Samen kunnen we zorgen dat de openbare ruimte van gemeente Meierijstad schoon, heel en veilig blijft.

Kijk in mijn wijk
Wanneer: dinsdag 14 november 2023
Aanvang 14 uur
Verzamelen bij De Spil