Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Samen houden we Meierijstad schoon

Woensdag 4 oktober onthulde Wethouder Jan van Burgsteden de prachtige nieuwe posters van de campagne om zwerfvuil op te rapen. Dit keer zijn het vier bekende inwoners van Meierijstad die de Abri’s sieren, Danique Heesakkers (voormalig kinderburgemeester), Leon van Boxtel (raadslid en directeur van een aantal basisscholen), Suzan Vos en Chris Croes (beiden lid van Wijkraad de Bunders). Ze wilden graag het gezicht van deze campagne zijn omdat zij geloven dat zwerfvuil oprapen voor iédereen weggelegd is. Of je nu jong of oud bent, het is een kleine moeite zwerfvuil op te rapen tijdens je wandeling. Hopelijk zullen deze bekende gezichten veel inwoners inspireren.

De gemeente Meierijstad organiseert de campagne “Samen houden wij Meierijstad schoon!”. Tijdens deze campagne, die nog tot het eind van dit jaar duurt, worden inwoners gevraagd om hun steentje bij te dragen in het voorkomen én opruimen van zwerfafval. Deze campagne komt voort uit de landelijke campagne van Rijkswaterstaat: “Zwerfafval, natuurlijk raap je ook iets op!”.

Meer informatie: https://bit.ly/tegenzwerfafval