Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Bijeenkomst Meierijstad Energie

In Meierijstad is volop belangstelling voor verduurzaming van de woningen. Reden voor Meierijstad Energie (voorheen ECM-Energie Coöperatie Meierijstad) om 20 maart jongstleden in Schijndel een avond te organiseren over de voor en tegens van warmtepompen. Maar ook om de juiste verhalen omtrent Warmtepompen en Airco’s te vertellen.
Wij van Wijkraad de Bunders waren erbij. Dat er veel belangstelling voor dit onderwerp is, werd die avond snel duidelijk. De zaal was vol, de organisatie moest zelfs meerdere belangstellende teleurstellen. Naast de technische uitleg over de werking van een warmtepomp door een installateur, presenteerde een drietal gebruikers van warmtepompen en airco’s hun verhaal door middel van een video, over wat ze hadden gedaan aan verduurzaming van hun woning en wat de kosten en voordelen waren.
Ook de energiecoaches kwamen aan het woord over de energiebesparingen die in huis mogelijk zijn. Na de presentaties werd het publiek uitgenodigd om na te praten over de (on)mogelijkheden van verduurzamen door de geïnteresseerden.
Meer weten? www.ecmeierijstad.nl