Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Beat de Bunders!!!

Op woensdagavond 1 mei werd de 2e editie van Beat de Bunders georganiseerd, een terugkerende jongerenactiviteit van Wijkraad De Bunders in samenwerking met jongerenwerk de Kluis. In het prachtige gebouw van Natuurtuin ’t Bundertje werd door zo’n twaalf jongeren gespeeld op de PlayStation en de Nintendo Switch. Vooral FIFA, een voetbalspel, was erg populair!
Na een korte pauze met pizza, vanwege het mooie weer lekker buiten in het zonnetje, bleken vooral de fysieke spellen in trek en zijn er een hoop potjes Galgje en Wie ben ik? gespeeld.

Ook werd vooruitgekeken naar de toekomst, want wat zouden de jongeren leuke activiteiten vinden voor een volgende keer? Er werd van alles genoemd, zoals een escape room of het naspelen van de bekende televisie- en YouTube-serie ´Jachtseizoen´…
We kijken terug op een geslaagde Beat de Bunders en kijken alweer met veel plezier vóóruit naar een volgende keer. Wanneer hier meer informatie over bekend is zullen we dit delen op social media, dus houd deze in de gaten!