Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Voor bewoners van De Weiden en De Laren

KIJK IN MIJN WIJK

Op zaterdagmiddag, 8 juni aanstaande, zal in deelwijken De Weiden en De Laren, beide onderdeel van de Veghelse wijk De Bunders, een Kijk in mijn Wijk worden georganiseerd. Buurtadviseur Lianda de Vos en leden van Wijkraad De Bunders zullen samen met vertegenwoordigers van diverse Gemeenteafdelingen in deze deelwijken rondgaan om knelpunten en problemen te bekijken.

De Kijk in mijn wijk Laren start om 13:00 uur bij Koning Willem I College (voorheen Leijgraaf). Om 15:00 start het voor de wijk Weiden bij de Spil.

Bewoners zijn van harte uitgenodigd om mee te lopen!

DRINGENDE OPROEP: Heeft u een knelpunt gesignaleerd, bijvoorbeeld in de groenvoorziening, openbare ruimtes of onveilige verkeerssituatie? Heeft u een vraag of een probleem wat u kenbaar wilt maken bij de gemeente? Dan is het handig om dit voorafgaand aan de Kijk in mijn Wijk te melden aan de wijkraad. Graag via Email, aan info@wijkraaddebunders.nl

De buurtadviseur kan dan de verantwoordelijke personen uitnodigen om mee te lopen zodat knelpunten ter plekke worden bekeken en besproken.

De Kijk in mijn Wijken die gehouden worden in de wijk de Bunders in Veghel hebben tot nu toe veel verbeteringen in de leefbaarheid van de wijk opgeleverd. Wijkraad de Bunders vindt het belangrijk dat bewoners van de wijk actief betrokken zijn bij alles wat er in de buurt leeft en speelt. Dus we vragen u met klem om ons te mailen en vooral om mee te lopen met de wijkschouw op 8 juni.

Alles op een rijtje
*Van harte uitgenodigd mee te lopen!
*Niet in de gelegenheid mee te gaan: Uw inbreng (ideeën, knelpunten of onderwerpen) via mail info@wijkraaddebunders.nl

*Wat: Kijk in mijn wijk Weiden en Laren
*Wanneer: Zaterdag 8 juni
*Tijdstippen: Laren 13:00u bij de ingang van Willem I College
Weiden 15:00u bij de ingang van De Spil

MijnGemeente app
Zijn er in jouw omgeving zaken die dringend aandacht behoeven? Wacht niet op een ‘Kijk in mijn wijk’. Een melding in jouw woon- en leefomgeving kun je gemakkelijk doorgeven via je smartphone. Maak hiervoor gebruik van de gratis MijnGemeente app. Samen kunnen we zorgen dat de openbare ruimte van gemeente Meierijstad schoon, heel en veilig blijft.