Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Afscheid

Jaarlijks worden de vrijwilligers van Wijkraad De Bunders getrakteerd op een etentje, als dank voor hun inzet. Op deze avond is er tijd voor persoonlijke gesprekken, wat de band versterkt.

Deze keer namen we afscheid van een zéer gewaardeerd wijkraadlid, Arie Dijkhuizen. Arie was heel lang bij de wijkraad betrokken, ook een tijd als voorzitter. Hij zette zich overal voor in. Fietspaden, snelfietsroute, wandelroute, en veel meer. Hij nam actief deel aan de ‘Kijk in mijn wijk’ waar samen met de gemeente en bewoners een rondgang door deelwijk De Velden werd gemaakt. Arie ging voor harmonie, hij was serieus en gedreven, actief en strijdbaar. Waar mogelijk was hij even burgerlijk ongehoorzaam.
Arie leverde vele bijdragen in woord en beeld voor website en jaarverslag. Door zijn brede kennis was hij een prima vraagbaak voor beginnende wijkraadleden. Wij zullen hem node missen. Hij werd in het zonnetje gezet met een mooie bos bloemen en een cadeaubon.

Helaas moesten we eind 2022 van nog twee wijkraadleden afscheid nemen, Jacques van Dijk en Mary Otjens. Zij konden op deze avond niet aanwezig zijn en worden op een ander moment bedankt voor hun inzet.

OPROEP NIEUWE LEDEN
Wijkraad de Bunders is dringend op zoek naar nieuwe leden!! Met name in deelwijk De Velden.
Draag jij jouw woonomgeving een warm hart toe en wil je je daar voor inzetten?
Mail dan naar secretaris@wijkraaddebunders.nl Wij nemen dan snel contact met je op.