Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Een schone wijk! Help je mee?

Wijkraad De Bunders doet mee aan de Landelijke Opschoondag en wel op zaterdag 18 maart aanstaande. Van 10 tot 12 uur gaan we aan de slag in Deelwijk De Velden. Nu maken vele handen licht werk en we kunnen nog wel wat extra handen gebruiken. Houd je ook van een schone woonomgeving? Geef je dan op. (mail naar secretaris@wijkraaddebunders.nl ) De gemeente zorgt voor handschoenen, knijpers en afvalzakken, en natuurlijk voor iets lekkers als dank voor de deelname.
We verzamelen voor De Spil en sluiten af met koffie in Natuurtuin Het Bundertje.

Wat is het?
De Landelijke Opschoondag kun je zien als een gezamenlijke voorjaarsschoonmaak. Deze vindt elk jaar plaats. Het is een dag waarop iedereen samen met de buurt, vereniging, sportclub, school, vrienden of collega’s de eigen buurt schoonmaakt.

Wat: Landelijke Opschoondag
Wanneer: Zaterdag 18 maart
Hoe laat? 10- 12 uur
Waar: Verzamelen voor De Spil, doel is deelwijk De Velden
Aanmelden: mail naar secretaris@wijkraaddebunders.nl