Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Wijkraad De Bunders aan de slag op Landelijke opschoondag

Overal in het land waren zaterdag 18 maart jl mensen actief tijdens de Landelijke Opschoondag.
Ook Wijkraad De Bunders ging op pad. Het volledige wijkraadteam gaf acte de presence. Maar nog leuker was het feit dat bewoners uit de wijk zich aanmeldden om mee te helpen. Ook de jonge garde ontbrak niet. Zij gingen vol overgave aan het vuil ruimen! Deelwijk De Velden werd ontdaan van zakken vol zwerfvuil!
Na de arbeid verzamelden we bij Natuurtuin ‘t Bundertje. Daar ontmoetten we de opruimploeg van Wijkraad het Ven en maakten onder het genot van een kopje koffie en een plakje cake een praatje met wethouder Jan Van Burgsteden.

Tevens namen we de gelegenheid te baat om de bewoners in Deelwijk De Velden aan te spreken. Op dit moment hebben we namelijk geen vertegenwoordigers uit De Velden in de Wijkraad. Wil jij graag je wijk vertegenwoordigen? Laat je stem horen! Mail voor info naar secretaris@wijkraaddebunders.nl